Dyer & Dritare

Dyer dhe dritare që përshtaten në të gjitha format arkitektonike.
Produkte estetike dhe me cilësi e lartë.
Performancë të lartë akustike dhe temike.
Rezistente ndaj agjenteve atmosferike.
Këto janë elementët kryesorë për ata që duan dizajn dhe teknologji
për shtëpinë e tyre.

SEKSIONI NË PRERJE
3 DIMENSIONAL